VLAG VAN ALLANDE

MAAGD VAN DE AVELLANO

MAAGD VAN COVADONGA

CANGAS ONÍS

ESCANCIADOR 1

ESCANCIADOR 2

RAADS ASTURIË

RAADS ASTURIË

RAADS ASTURIË

RAADS ASTURIË

RAADS ASTURIË

RAADS ASTURIË

Bij Astur Pins produceren we niet alleen aangepaste pinnen en reclameproducten. We hebben ook een eigen en exclusieve collectie Asturische producten: de Astur Pins-collectie.

In deze verzameling vindt u alles met betrekking tot Asturië en zijn cultuur. De beroemdste personages, de meest emblematische plekken, de meest herkenbare symbolen en zelfs de personages uit zijn legendes. U zult geen betere souvenirs van Asturië kunnen vinden om uw klanten te bieden.

U kunt spelden, sleutelhangers en magneten kopen die ideaal zijn voor toeristische winkels, souvenirs of uw eigen collectie. Deze collectie bevat:

COLLECTIE SYMBOLEN ASTURIAS

In deze verzameling vindt u enkele van de meest representatieve symbolen van de regio. Het kruis van de overwinning, de Romeinse brug van Cangas of de Maagd van Covadonga zijn hiervan goede voorbeelden. We hebben ook producten gerelateerd aan de Camino de Santiago, het San Lorenzo-strand, de branding op verschillende stranden van de Asturische kust of de Virgen del Avellano de Allande.

COLLECTIE VAN ASTURIANA MYTHOLOGIE

In deze collectie kunt u genieten van de meest innemende en representatieve karakters van de Asturische mythologie. Vertegenwoordigingen van de trasgus, de xanas, het cuélebre of de nuberu en vele anderen wachten op je in deze verzameling. Laat u omhullen door de mysteries van Asturische mythen en legendes door Astur Pins.

HERALDRY-COLLECTIERAADS VAN ASTURIAS

Een van de kroonjuwelen van Astur Pins is zijn heraldische verzameling van de raden van Asturië. Met nieuwe en meer gedetailleerde ontwerpen, hebben de 78 raden van het Prinsdom hun eigen persoonlijke speld in de hoogste kwaliteit: geglazuurd met vuur en met de hand geschilderd. De volledige collectie kan met een aanzienlijke korting of individueel worden verkregen.